10 najgledanijih video snimaka na Youtube otkako postoji Youtube!

SVOJU listu 10 najgledanijih videosnimki svih vremena YouTube je prvi put objavio u kolovozu 2007. godine. Tada je najgledaniji video bio “Evolution of Dance” komičara Judsona Laipplyja koji je dotad pogledalo 56 milijuna ljudi. Sljedeća lista objavljena je godinu dana nakon toga, a na prvom mjestu našao se glazbeni spot. Avril Lavigne i njezin spot za pjesmu “Girlfriend” pogledalo je 103 milijuna ljudi.

Na najnovijoj listi više nema Avril, dok se “Evolution of Dance” i dalje čvrsto drži na drugom mjestu. Na prvom mjestu nalazi se skeč “Charlie bit my finger – again” koji je pogledalo više od 162 milijuna ljudi.

Tinejdžerska zvijezda Miley Cyrus sa svojim je spotom za pjesmu “7 Things” na trećem mjestu, a pogledalo ju je 111 milijuna ljudi. Urnebesni video bebe koja se smije na sav glas “Hahaha” nalazi se na četvrtom mjestu sa 108 milijuna gledatelja.

Kultni skeč “Achmed the Dead Terrorist” komičara Jeffa Dunhama otvorilo je oko 107 milijuna gledatelja, zbog čega je peti na top listi, dok je na šestom spot za pjesmu “I Know You Want Me” skupine Pitbull sa 103 milijuna klikova.

Na sedmom mjestu je španjolski filmić “Lo que tú Quieras Oír” koji je pogledalo 99 milijuna ljudi. To je iznenadilo mnoge s obzirom na to da većina korisnika YouTubea ne razumije španjolski. Još jedna pjesma Miley Cyrus našla je svoje mjesto u top deset. Riječ je o spotu domoljubne ikonografije “Party In The USA” koji je osmi sa 89 milijuna klikova.

Legendarni prvi nastup pred žirijem showa “Britain’s Got Talent” koji je proslavio Susan Boyle, nalazi se na 9. mjestu, a pogledan je 87 milijuna puta. Timbaland se sa svojim spotom “Apologize”, koji ima 82 milijuna klikova, nalazi na desetom mjestu.

4 komentara

 1. Posted by matea on 02/24/2010 at 13:48

  boys boys boys

  Odgovori

 2. Posted by Boban on 02/24/2010 at 15:46

  Ove bebe i zez sa teroristom su O.K. Suzan naravno.

  Odgovori

 3. Posted by Anonimno on 03/06/2010 at 05:09

  pit kidaaa

  Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: